Raakapuu­kuljetukset

Kuljetamme raakapuuta pitkien perinteiden velvoittamina

Kuljetus Timo Salon raakapuukuljetuksilla on pitkät perinteet. Timon pappa, Ilmo Salo, aloitti yhdellä autolla jo heti sotien jälkeen Orimattilan Kuivannossa. Veri on vetänyt jälkipolviakin kuljetushommiin: kuljetamme edelleen raakapuuta metsästä tehtaille tai muille käsittelypaikoille.

Kuljetus Timo Salo Oy ajaa Nastolasta käsin

Kuljetus Timo Salo Oy on nastolalainen kuljetusliike, joka kuljettaa turvallisesti ja luotettavasti pitkien perinteiden velvoittamana. Ajamme raakapuuta sekä hoidamme elementti- ja erikoiskuljetukset.

Meillä on monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö. Työt hoidetaan, kuten on sovittu. Kuljetamme rahtisi turvallisesti aina Hangosta Ouluun ulottuvalla akselilla.

Puutavara­kuljetukset turvallisesti Etelä-Suomessa

Raakapuukuljetus on keskeinen osa metsäteollisuutta. Ajamme puuta viiden nosturiauton ja yhden siirtoauton voimin metsästä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kuljetukset sujuvat turvallisesti ja luotettavasti hankalillakin reiteillä ja haastavissakin keliolosuhteissa.

Puutavara­kuljetukset säädösten mukaan

Koulutettu ja kokenut henkilöstömme tietää, mitä tekee. Alaa säätelevät lait muuttuvat jatkuvasti ja me siinä mukana. Noudatamme lainsäädännöllisiä määräyksiä ja otamme huomioon myös ympäristöasiat.

Käytössämme on uutta, muunneltavaa kalustoa: nosturiautoja ja siirtoauto. Reittioptimoinnin, rengasvalintojen ja kuljettajien koulutuksen avulla pyrimme minimoimaan päästöt.

Yhteistyössä

Ajojärjestely, ajotilausten vastaanotto, Stora Enso ja Metsä Group

Toni Salo
Puutavarakuljetukset

salo.toni@kuljetustimosalo.fi
0400 878 692

Muut palvelut

Elementtikuljetukset

Lue lisää

Erikoiskuljetukset

Lue lisää