Erikois­kuljetukset

Kuljetus Timo Salo Oy kuljettaa Nastolasta käsin

Kuljetus Timo Salo Oy on nastolalainen kuljetusliike, joka kuljettaa turvallisesti ja luotettavasti pitkien perinteiden velvoittamana. Ajamme raakapuuta sekä hoidamme elementti- ja erikoiskuljetuksia.

Meillä on monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö. Työt hoidetaan, kuten on sovittu. Hoidamme erikoiskuljetukset turvallisesti aina Hangosta Ouluun ulottuvalla akselilla.

Erikoiskuljetukset

Kalustollamme onnistuu myös erikoisemman rahdin kuljetus paikasta a paikkaan b aina 80 tonniseen kuormaan saakka. Olemme kuljettaneet niin pitkiä siltoja ja harjapalkkeja kuin korkeita savupiippujakin. Kuljetamme n. 50-60 metriä pitkät kappaleet ja muunneltavan kalustomme turvin jopa vieläkin pidemmät.

Kaluston lisäksi henkilöstöltä vaaditaan erityistä osaamista erikoiskuljetuksissa. Meidän kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita. Voit luottaa siihen, että erikoisrahti kulkee perille turvallisesti ja luotettavasti.

Erikoiskuljetus­luvat ja varoitus­autot

Me hoidamme erikoiskuljetuksia varten tarvittavat luvat kuntoon ja kuljetamme isonkin rahdin turvallisesti ja säädösten mukaan perille. Yrityksellä on kaksi EKL-autoa eli lain vaatimaa varoitusautoa, jos kuljetus on erityisen leveä tai korkea.

Tiedustelut

Toni Salo
Ajojärjestely, ajotilausten vastaanotto

salo.toni@kuljetustimosalo.fi
0400 878 692

Muut palvelut

Raakapuukuljetukset

Lue lisää

Elementtikuljetukset

Lue lisää